Ottawa!

Zaterdag namiddag een eerste ronde Ottawa gedaan. Langs o.a. het parlementsgebouw, de senaat en het Chateau Laurier Hotel. In dat laatste hotel hebben Marnie en Richard in 1997 geslapen tijdens hun bezoek aan Canada.

Gisteravond gegeten in het Rideau Centre. Marnie de teriyaki noodles, Jim een sandwich van de Subway en Richard een maaltijd van Jimmy the Greek.

Zondagochtend een ontbijtje bij Tim Hortons om de hoek van het hotel gegeten. Richard had eerder mensen een ‘double double’ horen bestellen en wilde weten wat dat was…. wel, het is simpel: een grote bak verse koffie met dubbel melk en dubbel suiker. In Nederland noemen we dat slootwater.

Daarna met de camera de stad in om o.a. ‘changing the guards’ vast te leggen. Elke ochtend om 10 uur wordt de wacht gewisseld bij het parlementsgebouw. Leuk om te zien, helemaal omdat de hele optocht bijna een uur duurt en bij ons hotel voor de deur langskomt. Na ruim 2 uur lopen over andere ByWard Market waren we weer hongerig en besloten we de KFC met een bezoek te vereren. In de middag even wat rust pakken kan geen kwaad, het is wel vakantie!

Morgen de rit van een ruime 300 km voor de boeg naar Saint Alexis des Monts waar we één nacht verblijven voor we doorrijden naar Quebec.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s