Tweede dag Québec

Na een lekker ontbijtje op pad met de hop on hop off bus. Opgestapt om de hoek van het hotel. Eerste stop bij het Musée national des beaux-arts.

Een groot museum! Zalen met regionale kunstenaars, inuitkunst, moderne kunst, impressionisten etc. We hebben de schoenzolen er aardig versleten. Vervolgens met de bus richting chateau Frontenac bovenop de berg. Daar voor het eerst en voor het laatst deze vakantie wat gehapt bij de welbekende restaurantketen ‘de twee gouden bogen’ ook wel bekend onder de naam McDonalds. Vervolgens op ons gemakkie naar het hotel voor een frisse douche. In de avond hadden we geen van drie erg grote trek. Op naar een creperie voor een lichte maaltijd.

Vervolgens op souvenirjacht voor deze en gene. We wilden geen standaardtoeristenmeuk meenemen en kwamen terecht bij een lokale kunstenares. Prima geslaagd daar. Morgen verlaten we in de loop van de ochtend Québec om na rond de 260 km rijden in vieux Montreal uit te komen, onze zevende en op één na laatste stop van de reis. In Montreal blijven we 2 nachten. Daarna staat onze langste rit van deze reis op de planning.

Eén gedachte over “Tweede dag Québec

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s